Elton John şi David Furnish s-au căsătorit oficial

Cântăreţul britanic Elton John s-a căsătorit, duminică, cu partenerul său de mulţi ani David Furnish, într-o ceremonie organizată la reşedinţa sa din Windsor, în apropiere de Londra, la nouă ani după ce aceştia au încheiat o uniune civilă.

Elton John si David Furnish

„Partea legală s-a făcut. Urmează ceremonia”, a scris starul pop pe contul său de pe platforma online Instagram, sub o fotografie a cuplului zâmbitor. Ambii purtau costume bleumarin, cu cămăşi desfăcute, roz cu guler alb în cazul lui David Furnish, şi bleumarin pentru Elton John.

În fotografie, Elton John, care a anunţat că va „împărtăşi momente speciale din timpul căsătoriei” pe reţeaua socială, este aşezat lâgă un birou, alături de partenerul său, cu un stilou în mână şi un document în faţă. Cântăreţul are o verighetă la mâna stângă.

Printre alte fotografii publicate pe contul său de pe platforma Instagram, sub eticheta #ShareTheLove („să împărtăşim dragostea”, n.r.), se poate vedea şi invitaţia trimisă rudelor şi prietenilor apropiaţi. Elton John a invitat circa 50 de persoane la nuntă, printre care s-au aflat, potrivit presei, Victoria şi David Beckham şi Elizabeth Hurley.

Pe un fundal de trandafiri roşii, sub un D şi un E, iniţialele prenumelor celor doi miri care au o relaţie de 21 de ani, se poate citi „Sir Elton John şi David Furnish contează pe prezenţa dumneavoastră pentru celebrarea căsătoriei lor, duminică, 21 decembrie”.

O altă fotografie arată două perechi de pantofi de piele neagră în faţa unui şemineu aprins. „Micii purtători de inele sunt adormiţi, iar pantofii lor sunt lustruiţi şi pregătiţi pentru ceremonia de mâine”, a scris, sâmbătă seara, sub această fotografie, cântăreţul Elton John care va reveni pe scenă, în Marea Britanie, pentru patru concerte în iunie 2015.

Elton John şi David Furnish au doi copii, Zachary, în vârstă de patru ani, şi Elijah, în vârstă de doi ani, ambii născuţi de mame surogat.

A treia imagine publicată duminică dimineaţa arată grădina luxoasei reşedinţe a cântăreţului, văzută de la o fereastră de la primul etaj. „Bună dimineaţa! Este o zi minunată să te căsătoreşti”, scrie sub fotografie.

„Posibilitatea de a avea o uniune civilă a fost incredibil de progresistă pentru toţi cei care au militat pentru asta atât de mult timp, în perioada anilor 1950 şi 1960 în Marea Britanie, unde era atât de problematic să fi homosexual şi să vorbeşti despre asta. Era o infracţiune”, a spus Furnish.

Cuplul John – Furnish, care îşi împarte timpul între Marea Britanie, Statele Unite şi sudul Franţei, a fost unul dintre primele din Marea Britanie care a obţinut o uniune civilă, în faţa a 650 de invitaţi, pe 21 decembrie 2005, ziua în care legea intrase în vigoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here