marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIVedetele îşi susţin preferaţii în marea finală live „X Factor“

Vedetele îşi susţin preferaţii în marea finală live „X Factor“

După luni de căutări prin toată ţara, în această toamnă telespectatorii au putut urmări la Antena 1 evoluţia extraordinară a unor oameni talentați, înzestrați nu doar cu voce, ci cu un întreg mix de calități care te fac să vinzi zeci de albume și să umpli stadioane la concerte.

Lora Alessio Paddeu

Altfel spus, factorul X. Au venit la audițiile în fața juriului mai temători sau mai încrezători, iar jumătatea de an care a trecut peste ei de când au devenit parte a fenomenului „X Factor”, i-a schimbat radical. Cu emoţii mai mari ca oricând, cei patru finalişti ai show-ului, Alexandra Crișan, Adina Răducan, Trupa 69 și Alessio Paddeu îşi vor disputa trofeul X Factor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Campionul divertismentului, Dan Negru, a urmărit îndeaproape evoluţia concurenţilor şi are un favorit – micuţa finalistă din categoria lui Horia Brenciu, Adina Răducan. „Dacă ar fi să mă întrebaţi de ce mă uit la „X Factor”, săptămână după săptămână, v-aş spune că mă uit pentru membrii juriului, pentru că de la sezon la sezon, toţi membrii juriului mi-au plăcut, că mă uit pentru concurenţi, care sunt nemaipomeniţi, extraordinari, dar mai ales pot să vă spun că mă uit pentru Răzvan şi Dani. Vorbesc foarte serios, eu sunt un mare-mare iubitor de Răzvan şi Dani. Dacă totuşi ar fi să aleg dintre cei rămaşi, aş paria pe domnişoara care se apropie cel mai mult ca vârstă de puştii de la „Next Star”, Adina, care are 16 ani”, a declarat Dan Negru.

Aflat la Maramureş, acolo unde se pregăteşte să petreacă sărbătorile, ca în fiecare an, Nicolai Tand i-a transmis şi el un mesaj de încurajare Alexandrei: „Draga mea, m-am uitat la emisiune, mi-a plăcut foarte mult momentul cu CRBL, e o piesă care mie mi-a mers la suflet, sincer, şi pe care ai cântat-o perfect. Sper să îţi poarte noroc şi, Doamne ajută, să câştigi marele premiu!”.

Invitat-special în semifinala „X Factor” de săptămâna trecută, Lora şi Alessio Paddeu, finalist din echipa Deliei, au interpretat excepţional melodia „Say something”, iar jurata Next Star îl susţine pe concurent în marea finală din această săptămână: „Mă bucur mult că Alessio e în finală! Să câştige cel mai bun!”, a declarat artista.

Finalist al celui de-al doilea sezon „X Factor”, Dragoş Udilă a revenit în semifinala super show-ului unde a interpretat melodia lui în duet cu Diva Delia, „Ipotecat”, alături de finaliştii juratei din acest an, trupa 69. „Nu o să vă mai întâlniţi nici voi, nici eu, cu o astfel de şansă. Să facem fiecare secundă să conteze. Votaţi-i, din inimă vă spun, sunt nişte oameni extraordinari care merită să meargă mai departe!”, le-a transmis Uddi componenţilor trupei 69.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.