Cum o recucerește Aurelian Temișan pe Monica Davidescu, după 20 de ani

Aurelian Temișan și-a propus să celebreze Crăciunul printr-un colind american, pe care îl cântă alături de soția sa, actrița Monica Davidescu, și de trupa care îl acompaniază, The Funk Society. “Baby it’s cold outside” reprezintă o metaforă care simbolizează spiritul Crăciunului, bucuria de a-i avea alături pe cei dragi, dar marchează totodată și 20 de ani de când a cunoscut-o pe Monica.

Aurelian Temisan“’Baby it’s cold outside’ nu este neapărat un colind, este un cântec de vreme rece, pentru că se poate cânta și în ianuarie (râde). Și l-am înregistrat din dorința fiicei noastre, Dora, de a asculta colinde. Este primul meu videoclip cu Monica. Când l-a văzut, Dora a întrebat: Mamă, eu de ce nu am fost la filmarea asta? (râde)”, povestește juratul show-ului “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1. De altfel, mai spune el, Dora știe multe colinde, preferatul ei fiind “Domn, Domn să-nălțăm!”

La rândul ei, Monica Davidescu spune că Dora este foarte impresionată atunci când îi aude pe amândoi cântând. “De obicei, ne pune sa repetăm de mai multe ori și să dansăm. Este foarte fericită și ne îmbrățisează cu dragoste. Așa că acest colind înregistrat cu trupa The Funk Society este deja o mare bucurie pentru ea”.

Dacă în diverși ani, Crăciunul l-a surprins pe Aurelian Temișan ba pe drum, în tren sau la diferite concerte alături de artiști internationali, anul acesta el îl va petrece în sânul familiei alături de soția sa, Monica, și de fiica lor, Dora (4 ani). Și cum familiei Temișan îi place să asculte colinde, de acest Crăciun ne recomandă „Baby it’s cold outside”!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here