Mr. Gong a lansat, alături de Florena, videoclipul melodiei „Grateful“

Mr. Gong a creat o piesă în care vorbeşte despre sentimentele de recunoştinţă, gratitudine, o piesă care prin puterea combinată a versurilor, ritmului şi a imaginilor din videoclip te invită să fii din nou copil, să te rupi din rutina lucrului pentru a zâmbi şi a-ţi aduce aminte de toate gesturile, aparent nesemnificative, care te fac fericit.

Mr Gong si Florena - Grateful ( NEW SONG )

„Grateful” este o celebrare a micilor bucurii din viaţă, care nu au legătură cu partea materială, a clipelor frumoase în care eşti înconjurat de cei dragi. „Grateful” captează un moment suspendat în timp în care senzaţia de armonie transcende toate grijile cotidiene.

Videoclipul piesei este unic, o creaţie absolut încântătoare prin abordare. Despre piesă, Mr. Gong declară: „Piesa în sine este un mesaj de recunoştinţă în general şi particular faţă de un om drag care m-a susţinut, de o persoană cheie din viaţa mea care m-a ajutat, m-a îndrumat cu un sfat la un moment dat, şi videoclipul ilustrează o comunitate de oameni care trăiesc în armonie şi fericire fiind recunoscători pentru ceea ce au. Starea de spirit şi ospitalitatea de care am avut parte la fimare, au fost extraordinare, oamenii abia aşteptau să le dau ceva de făcut, şi erau mulţi..foarte mulţi”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here