Trupa U2 a lansat materialul „Innocence plus Experience – Live in Paris“

U2 a lansat pe 10 iunie, la Island Records, proiectul „iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris“. Materialul este disponibil în format DVD, Blu-Ray şi digital.

u 2 material dvd

Concertul surprinde turneul extraordinar al trupei irlandeze în momentul în care se ajunge în Capitala franceză pentru două show-uri speciale în decembrie 2015. „iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live in Paris“ îi traspune pe telespectatori în interiorul arenei din Paris alături de Bono, Adam Clayton, The Edge, Larry Mullen Jr. şi invitaţii lor surpriză, Eagles of Death Metal şi Patti Smith.

Versiunea Deluxe a materialului include şi o filmare behind-the-scenes, un interviu cu regizorul Hamish Hamilton, tururi virtuale exclusive (alături de vechiul prieten al trupei, Gavin Friday), videoclipuri, piese live filmate în timpul turneului şi multe altele.

„A fost înfricoşător să regizez iNNOCENCE + eXPERIENCE. Un coşmar tehnic, încununat de un rollercoaster creativ. A pus la încercare tot ceea ce ştiam. Ceea ce m-a surprins au fost multiplele momente narative, combinate cu momentele emoţionante prin care eşti trecut ca spectator în timpul show-ului. Sunt multe show-uri bune, însă sunt puţine cu adevărat grozave“, a spus regizorul Hamish Hamilton, care a mai lucrat în trecut cu U2, în 2001, la Elevation Tour.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here