N-Tone şi Veronik au lansat videoclipul melodiei „Heartbeat“

Doi tineri talentaţi din Târgu-Mureş şi-au propus să facă împreună muzică. Daniel Antonescu, aka N-Tone, un producător, muzician şi compozitor, şi Veronica Ilie, pe numele ei de scenă Veronik, care este cântăreaţă, textieră, studentă la teatrologie şi reporter colaborator la Radio Târgu Mureş, se înţeleg de minune în studio.

N-TONE si VERONIKAşadar, N-Tone şi Veronik au debutat în industria muzicală cu piesa “Runaway”, iar acum revin în atenţia publicului şi lansează un nou single intitulat “Heartbeat”, o piesă care descrie stările noastre interioare şi emoţiile pe care le simţim de-a lungul vieţii.

Daniel Antonescu este cel care arealizat producţia audio în studio-ul său, fiind şi regizorul videoclipului, iar Veronik a compus linia melodică şi textul.

“Mesajul pe care dorim să-l transmitem este că iubirea nu caută să se definească, pur şi simplu se simte, se trăieşte. E acolo în interiorul tău, chiar şi în momentele în care crezi că nu mai există. Nu moare niciodată”, spun cei doi.

N-Tone a colaborat cu mulţi artişti naţionali şi internaţionali, pe partea de producţie şi compoziţie lucrând şi cu Adda, iar în prezent pare că artistul pregăteşte o piesă cu Ramona.

“”Heartbeat” este o piesă de stare, o piesă care nu are neapărat un fir narativ, o poveste, şi e o melodie care trezeşte anumite emoţii, în funcţie de ce stare are cel care o ascultă”, adaugă Veronik.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here