Biletele pentru concertele Alessandro Safina, Charles Aznavour şi Julio Iglesias, reduse cu 20%

Artişti internaţionali, cu un portofoliu impresionant, îşi vor face apariţia în perimetrul muzicii româneşti pentru a dărui bucurie publicului nostru.

Alessandro SafinaAlessandro Safina, cunoscut în România o dată cu lansarea filmului „Clona“, va concerta pe data de 14 aprilie la Sala Palatului. Îndrăgitul tenor italian va fi acompaniat de Alexander Symphony Orchestra şi va demonstra că muzica clasică poate fi şi “altfel”.

O a două prezenţă marcantă, unică în România, va fi concertul lui Charles Aznavour. Mulţi nu au auzit de el şi ar fi cazul să nu rateze un moment istoric, măcar pentru simplul motiv că i-a întrecut ca şi popularitate atât pe Elvis Presley, cât şi pe Bob Dylan. O fi ceva în spatele unei cariere de peste 60 de ani care să-l recomande, nu credeţi?

Vă întrebaţi dacă se poate mai mult?! Ei bine, aflaţi că da, este posibil. Pentru că publicul românesc merită artişti excepţionali, sfârşitul primăverii, mai exact 18 mai, Sala Palatului va găzdui un concert pasional. Julio Iglesias, cel mai iubit şi recunoscut artist latino revine în România pentru un maraton de piese îndrăgite, avându-l alături pe fiul său, Julio Iglesias Jr.

Şi dacă avem şansa să fim acolo, o şansă unică, de ce să o ratăm? Cu atât mai mult cu cât, începând cu 29 februarie şi până pe 8 martie, biletele pentru cele trei evenimente vor fi reduse cu 15%.

 

Biletele au fost puse în vânzare în reţelele eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro şi pe vreaubilet.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here