Nadiris a lansat videoclipul melodiei „Vorba vine“

Cat Music prezintă o nouă artistă, Nadiris, ce și-a făcut de curând debutul în muzică sub bagheta băieților de la DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia). La două luni de la lansarea primului ei single, intitulat „Fructul interzis“, cântăreața vine cu o piesă nouă, „Vorba vine“.

nadiris - vorba vine

Noul single al artistei vorbește despre o relație ajunsă la final, însă doar unul dintre parteneri a trecut peste despărțire, în timp ce altul este legat în continuare de trecut. Piesa „Vorba vine“ a fost compusă în studiourile Mango Production și beneficiază de un videoclip regizat de Daniel Libeg.

„«Vorba vine» este o melodie parcă ruptă din sufletul meu și din trăirile mele. În ea se poate regăsi oricine. Sunt încântată de colaborarea cu băieții de la DOMG! Mereu mi-a plăcut muzica pe care Dorian și Mihai o compun și vreau să le mulțumesc pentru încredere! Îi mulțumesc foarte mult și lui Daniel Libeg pentru minunatul clip“, a spus Nadiris.

„Ne bucurăm întodeauna când avem ocazia să lucrăm cu voci tinere și fresh! Nadiris ne-a plăcut foarte mult și am decis să colaborăm cu ea. Sperăm să vă placă acest single la fel de mult cum ne place nouă“, au completat băieții de la DOMG.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here