Florin Răduţă a anunțat că se retrage din muzică

Florin Răduţă, câştigătorul X Factor lansează un nou videoclip „Cheamă-mă” şi îşi anunţă retragerea din industria muzicală românească.

Florin Raduta

Florin Rădută, originar din Târgovişte, s-a prezentat la X Factor în 2015, drept „un ospătar care ştie să şi cante“. Şi-a încercat norocul şi la alte emisiuni de profil şi a demonstrat că talentul poate să ajungă la inimile românilor. A câştigat marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, învingând-o în finală pe mult mai tânăra şi neexperimentata lui colegă de peste Prut, Xenia Chitoroaga.

În 2016, şi-a făcut debutul oficial pe scena muzicii româneşti cu piesa „Mă minţi pe faţă”, compusă în studiourile Panda Music. După o perioadă de câteva luni, timp în care nu s-a mai auzit nimic de elevul lui Ştefan Bănică Jr, acesta fiind mai mult în sânul familie, Florin revine asta cu un nou videoclip şi o piesă noua „Cheamă-mă” şi totodată îşi surprinde #Oamenii şi cu un anunţ destul de trist confirmat şi de prietenii acestuia: „Bucuraţi-vă, acesta este ultimul proiect făcut de Florin Răduţă”, lucru confirmat şi de tânărul târgoviştean: „Este ultimul proiect pe care îl fac înainte de a mă retrage, e realizat strict pentru voi şi sper să primiţi bine această parte din mine”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here