Nane a lansat videoclipul melodiei „Normal“

Nane lansează „Normal“, primul single extras de pe albumul de debut, „Plecat de acasă“, piesă ce beneficiază de un videoclip montat de Daniel Vasile, dintr-o serie de filmări realizate de Denis Săvescu în timpul primului concert Nane în Orșova, desfășurat în urmă cu doi ani.

nane videoclip normal

Pentru producția piesei, Nane a lucrat cu Phane, producător pe care îl vom putea regăsi și pe alte piese de pe „Plecat de acasă“. Dacă de mixaj s-au ocupat Grasu XXL și Ștefan Damian, pentru masterizare au lucrat Grasu XXL și Cristi Dobrică.

„Cred mult în ideea de individualitate și urăsc efectul de turmă, pe care tot mai mulți artiști îl îmbrățișează. Nu am făcut piesa asta în ideea de a fi vreun mare single, e mai mult ceva ce a trebuit să-mi scot de pe corazon. E doar un aperitiv pentru ‘Plecat de acasă’. Sunt nerăbdător să scot și următoarele surprize“, a spus Nane despre „Normal“.

După aproape doi ani de muncă intensă pentru primul său album din carieră, Nane se află pe ultima sută de metri cu noul său proiect. „Plecat de acasă“ este un album care conține 14 piese noi și definește în stilul propriu toată aventura prin care a trecut în drumul său, odată cu plecarea din orașul natal, Orșova, cu perioada facultății, petrecută în Timișoara, și cu ultimii doi ani, de când s-a stabilit în București.

Albumul va fi disponibil începând cu data de 20 noiembrie, când va putea fi ascultat atât pe YouTube, cât și prin intermediul serviciilor de streaming.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here