Taylor Swift câştigă un milion de dolari pe zi

Interpreta pop Taylor Swift a devenit vedeta cu cele mai mari încasări din industria muzicală la nivel mondial, strângând de la începutul anului peste 317 milioane de dolari, potrivit publicației Sunday Express, citată de Agerpres.

taylor swift 1 milion dolari zi

Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, a făcut, în medie, de la începutul anului până în prezent, câte 1 milion de dolari pe zi.

„În acest moment, Taylor Swift este foarte greu de ajuns. Este atât de departe față de ceilalți din industrie, încât a devenit nu doar o artistă care face spectacole deosebit de antrenante, dar și stabilește tendințe în mediul comercial al industriei muzicale“, a spus analistul media Mike Raia.

În luna iunie, Taylor Swift și iubitul său, DJ-ul Calvin Harris, au fost desemnați cel mai bine plătit cuplu al anului 2015, de către revista Forbes, depășindu-i pe Jay-Z și Beyonce.

Recent, Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări la premiile American Music Awards pentru ediția din acest an, șase la număr. Ceremonia va fi transmisă live de rețeaua ABC pe 22 noiembrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here