duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNINatalia a lansat, alături de Pascal Junior, melodia „Crazy love“

Natalia a lansat, alături de Pascal Junior, melodia „Crazy love“

După 4 ani de la lansarea melodiei „Pitzi Song“, ce s-a bucurat de un adevărat succes, interpretată de Natalia, iubita lui Viorel de la trupa 3 Sud Est, a lansat alături de casa de producţie 1ArtistMusic, melodia „Crazy Love“.

Natalia

Piesa este rezultatul colaborării dintre Pascal Junior, echipa Win Production (Viorel Sipos & Sergiu Buta) şi Laurenţiu Duţă, încă un produs al talentaţilor compozitori de la malul Mării Negre. Stilul abordat de Natalia şi Pascal Junior, este un mix dintre deep-house, un stil din ce în ce mai ascultat în ultima vreme şi pop dance.

Dj-ul şi producătorul, Pascal Junior este cunoscut şi pentru succesul pe care l-a înregistrat cu remixul deep house al piesei „I see fire” – Ed Sheeran şi multe alte producţii de succes. „Din prima clipă în care am auzit piesa, chitara m-a dus cu gândul la o dragoste nebună de vară. Piesa nu descrie neapărat o poveste, ci mai mult o stare, acea stare euforică pe care o avem când ne îndrăgostim şi ne face să vibrăm”, a spus Natalia.

„Mă cunosc de foarte mult timp cu Natalia. Colaborarea noastră a început odată cu venirea mea în România. Eu sunt stabilit în Marea Britanie, unde studiez producţie muzicală. Ne-am întâlnit la studio şi ne-am apucat de treabă împreună cu Natalia, Sergiu şi Viorel. Aşa a ieşit piesa Crazy Love! Această melodie nu este singura mea colaborare din România, am mai remixat şi piesa celor de la Narcotic Sound – Labirint de sentimente”, a spus Pascal.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.