Adda, despre Făt-Frumos: „Să fie nebun, artist și cu mintea deschisă“

Adda a fost invitata zilei de duminică, 6 iulie, în studioul SummerKiss din Costinești, stațiune pe care, le-a mărturisit ea lui Dan Fințescu și OLiX, a vizitat-o pentru prima oară cu această ocazie.

Adda SummerKiss

DJ-ii Kiss FM i-au admirat tatuajul de pe omoplatul stâng, reprezentând o aripă de înger și un mesaj în arabă despre care au aflat că este despre dragoste. „E despre faptul că mă iubesc pe mine și trebuie să te iubești pe tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți”, a spus Adda.

Adda a dezvăluit și calitățile pe care trebuie să le aibă ‘Făt-Frumos’: „Să fie chimie între noi, să fie nebun, artist, ca mine. Vreau pe cineva cu mintea deschisă”.

Pentru că după intervenția în direct, fanii de pe plajă au avut ocazia să se bucure de un mini-concert al invitatei, Fințescu a profitat de ocazie pentru a o întreba cum se pregătește înainte de a urca pe scenă sau dacă are vreo superstiție.

„Îmi zic rugăciunile, îmi fac cruce… Îmi repet toate versurile în minte, pentru că tot timpul mă panichez să nu uit textul. Am o problemă cu asta”, a spus Adda, care le-a mai mărturisit ascultătorilor Kiss FM că nu s-a îndrăgostit niciodată la mare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here