Tranda și Sore au lansat videoclipul melodiei „Persoana mea“

La aproximativ cinci luni de zile după ce a lansat, în colaborare cu Sore, melodia „Persoana mea“, Tranda ne prezintă și videoclipul piesei, filmat sub regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), în București, în aer liber și într-un studio video, cât și pe malul mării, în localitatea 2 Mai.

coperta-tranda-sore-persoana-mea

„Eu, fiind de la mare, mereu am un sentiment de libertate și inspirație când ajung în Constanța. Simt că acolo mă regăsesc atât ca om, cât și ca artist. Mi s-a părut o bună oportunitate de a transmite vizual o parte din starea mea. ‘Persoana mea’ este ultimul single promovat de pe EP-ul ‘CONSTAGELES – Volumul 1’. Deja lucrez la ‘CONSTANGELES – Volumul 2’ și, în mare parte, e gata. Va avea un caracter mai deschis, dar tot experimental ca sound. V-am pregătit câteva surprize și colaborări, pe care le veți auzi în toamnă”, a spus Tranda.

„Persoana Mea” este o piesă pozitivă, care îndeamnă ascultătorii să aibă încredere în propria persoană și să ia atitudine indiferent de situație. Piesa a fost realizată în toamna anului trecut la Okapi Sound Studio, de producția muzicală ocupându-se Tranda, Vlad Lucan și Grasu XXL.

„Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus această colaborare, iar piesa mă reprezintă foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cânt și alături de Tranda despre cât de bine este să fii tu, în pielea ta, fericit și mulțumit”, a spus Sore despre colaborare cu Tranda.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here