Natalia Gordienko şi Mohombi au lansat videoclipul melodiei „Habibi“

Natalia Gordienko, cuna dintre cele mai sexy moldovence, , cucereşte scenele internaţionale cu o colaborare fierbinte, cu nuanţe orientale, alături de exoticul artist Mohombi.

Natalia Gordienko si Mohombi - Habibi„Piesa se numeşte ‘Habibi’ şi, de când am început să lucrez la ea alături de echipa Fly Records, care se ocupă de cariera mea şi de producţia muzicală a pieselor pe care le cânt, am ştiut că are nevoie de o voce aparte, masculină, de un timbru cu personalitate, în filmul piesei. Ne-a venit în minte Mohombi, aşa că i-am trimis piesa, i-a plăcut şi am decis să colaborăm“, a spus Natalia Gordienko.

Deşi este permanent pe drumuri între ţările în care concertează, Natalia se simte foarte bine în România, unde vine ori de câte ori are ocazia, la fel ca şi Mohombi, care s-a îndrăgostit de ţara noastră şi de frumoasele românce, care îl fac să rămână mereu mai mult decât este nevoie.

Natalia va reveni în România luna aceasta pentru promovarea piesei „Habibi“ şi ne va transpune într-o atmosferă fresh, caldă, plină de iubire cu accente orientale pe care o reda în videoclipul piesei, realizat de Roman Burlacă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here