Negative Core Project a lansat videoclipul melodiei „inArticulate“

Negative CORE Project a susţinut lansarea unui nou clip, duminica trecută în club fabrica din Bucureşti, alături de O.N. x RAGE (hip-hop).

Negative CORE Project“În primul rând, mulţumim mult celor care au fost alături de noi la lansare; duminica în familie nu a fost niciodată atât de distractivă! Big up! Mulţumiri de asemenea lui Gabi Georgescu, clubului fabrica, lui Cătălin Davidescu şi lui Alin Voica-Dark SIDE Booking Academy-pentru tot ajutorul logistic şi recomandarea lui Alex-MC O.N. aka omunegru aka omnecunoscut şi tuturor celor implicaţi. Concertul a sunat excelent, la mixer fiind Hertzu, unul din puţinii sunetişti care ştiu să scoată zeama dintr-o trupă de metale.

Am cântat într-o formulă ciudată în sensul că Mihai Dincă, chitaristul nostru este destul de bolnav şi are dureri foarte mari de spate, lucru care l-a împiedicat să urce pe scenă alături de noi. Alături de Flip a mai cântat şi al şaselea membru al echipei, Mihai Petrosel-cel de-al doilea toboşar al trupei.

Am avut şi un moment fain cu omunegru alături de care am cântat o reinterpretare în limba română a piesei Never Enough, care se găseşte pe primul nostru album.

Clipul a fost filmat în luna martie de către Cătălin Catana aka Faust, un tânăr MC cu talent şi în spatele camerei, şi bineînţeles cu participarea lui Răzvan Ioniţă care a fost foarte atent la detalii. În echipa cu care am lucrat, i-am mai avut alături de noi pe Andrei Oprea, care ne-a ajutat să cărăm şi să aranjăm echipament şi pe care îl puteţi vedea şi în clip, şi pe Radu Buha, acelaşi om pe care l-am chinuit cu masca de gaze şi în clipul pentru “Save The Fucking Puppies”. Mulţumim Andrei şi Radu pentru eforturi!

Mesajul piesei este destul de evident şi de brutal iar prin felul în care am filmat majoritatea materialului, am încercat să implicăm cât mai mult spectatorul în acţiune.

Nu uitaţi să lăsaţi un comentariu pe youtube şi pe cât posibil să vizionaţi materialul la volum foarte ridicat şi la rezoluţie maximă!!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here