Resciebelle Santiago şi Mara Prună, printre concurenţii care se luptă pentru 120.000 de euro în finala „Românii au talent“

Mai sunt doar trei zile până când aflăm cine este cel mai talentat român și câștigătorul marelui premiu în valoarea de 120.000 de euro! De la o zi la alta emoțiile cresc, iar cei 16 finaliști repetă zilnic pentru a-i încânta pe telespectatori cu un show formidabil.

Resciebelle SantiagoLaura Bretan, Lifestyle, Andrei Surdu, Bruce & Istvan, Resciebelle Santiago, Rustin Dust, Free Balance și Mara Prună fac parte dintre cei 16 concurenți care vor intra vineri în lupta finală pentru titlul de cel mai talentat român.

Laura Bretan i-a uimit pe toți la preselecții cu timbrul său vocal incredibil. Smiley și Pavel Bartoș, cuceriți iremediabil de micuța cu voce uriașă, au decis în prima semifinală LIVE a acestui sezon să apese Super Golden Buzz-ul pentru ea și să o trimită direct în finala competiției.

Grupul Lifestyle a reușit în etapa preselecțiilor și în cea de-a patra semifinală să dea o interpretare inedită unor melodii cunoscute și au creat de fiecare dată momente comice pe scenă, reușind să smulgă ropote de aplauze.

Andrei Surdu a demonstrat că este un pianist desăvârșit și i-a încântat pe jurați în cele două etape ale competiției de până acum cu reprezentații memorabile. Andrei s-a transpus în melodiile interpretate impecabil și a ajuns cu rapiditate la sufletele celor prezenți în sală.

Bruce & Istvan au impresionat publicul și jurații cu momente de dans contemporan pline de pasiune, forță și mișcări originale. Cei doi băieți s-au sincronizat perfect de fiecare dată și au făcut spectacol pe scena talentului.

Filipineza Resciebelle Santiago a adus la preselecții și în cea de-a patra semifinală două momente excepționale de canto. Concurenta a interpretat două melodii dificile, dar vocea ei a sunat perfect cu fiecare ocazie și astfel i-a uimit pe toți cu talentul ei.

Membrii trupei Rustin Dust au cucerit juriul și publicul cu două momente muzicale fără greșeală. Concurenții au cântat compoziții proprii de fiecare dată și au demonstrat că pun foarte multă pasiune în ceea ce fac.

Cei doi tineri care formează grupul Free Balance au surprins până acum, în acest sezon la Românii au talent, cu reprezentații extrem de dificile de acroyoga în care au îmbinat perfect elemente solicitante de acrobație și dans.

Mara PrunaAtât la preselecții, cât și în prima semifinală, Mara Prună a cântat la pian și voce melodii compuse de ea. Mara i-a uimit pe toți cu mesajele transmise prin intermediul pieselor, cu calitățile sale vocale și cu atitudinea de pe scenă.

Vineri, cei 16 finaliști pot fi votați dupa START VOT, prin SMS trimis la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia – 61 Laura Bretan, 44 Lifestyle, 08 Andrei Surdu, 56 Bruce & Istvan, 45 Resciebelle Santiago, 52 Rustin Dust, 59 Free Balance, 11 Mara Prună, 12 Cristian Zlatan, 15 Florin Zgăvârdici și Constantin Bardan, 21 Anisia Gafton, 24 Nadia Buduruși, 32 Manuel Chivari, 35 Florin Bontea, 36 Cezara Blioju, 48 Frații Adrian.

Finala celui de-al șaselea sezon Românii au talent le va aduce românilor foarte multe momente de bucurie, distracție la cote maxime, emoții nebănuite și surprize de proporții, într-un spectacol unic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here