Neylini si Mihai Napu Band se pregatesc de concert in Dubai!

Mihai Napu Band
Mihai Napu Band

Desi in Romania se anuleaza concertele si evenimentele importante pe banda rulanta, iata ca indragita solista Neylini si Mihai Napu Band au parte de surprize muzicale in urmatoarele luni. Fiind foarte buni prieteni membrii trupei repeta pentru ca totul sa decurga bine, mai ales ca in scurt timp intreaga gasca va avea de onorat un concert foarte departe si anume in Dubai, un loc insorit unde vor putea petrece si cateva zile de vacanta la caldurica.

 

neylini
neylini

Daca Neylini este cunoscuta de foarte multa vreme in showbizzul autohton, despre Mihai Napu putem spune ca este numit Joe Cocker de Romania. Cantaretul a stat 15 ani plecat din tara, dupa care s-a intors si a format trupa Mihai Napu Band care se afla printre cele mai bune trupe de cover-uri din Romania.

Mihai Napu
Mihai Napu

Zilele trecute trupa Mihai Napu Band si Neylini s-au intalnit cu indragita solista Stela Enache la petrecerea organizata de Uniunea ziaristilor profesionisti din Romania. Impreuna au urcat pe scena si au facut show dupa ce au cantat impreuna celebra piesa “Ani de liceu” cu care solista a facut istorie.

stela enache, mihai napu si neylini
stela enache, mihai napu si neylini

Cu siguranta ca impreuna se vor gandi la un viitor proiect impreuna pentru ca se potrivesc vocal. Mai multe amanunte pe https://www.mihainapuband.ro/

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here