Nicole Cherry şi Connect-R au lansat videoclipul melodiei „Se poartă vara“

Nicole Cherry şi Connect-R îşi unesc pentru prima oară forţele şi lansează o piesă creată special pentru sezonul estival, „Se poartă vara“.

nicole cherry connect-r se poarta vara videoclip

Melodia este una inedită, pentru că întâlnim acorduri de ţambal, iar versurile sunt, în totalitate, un adevărat pamflet al cotidianului autohton.

„’Se poartă vara’ este single-ul pe care am aşteptat de mult să-l lansez. Alături de Connect-R facem echipă bună şi suntem convinşi că, de la primele acorduri muzicale, piesa va cuceri imediat“, a spus Nicole Cherry.

Piesa a fost compusă de Răzvan Matache, versurile fiind scrise de Connect-R şi Nicole Cherry. De regia clipului s-a ocupat Alex Ceauşu.

„Nicole, de fapt, mi-a luat piesa. Eu am compus-o pentru mine, cu țambal, taraf şi beat-uri cum se poartă afară. Povestea piesei este, de fapt, că într-o o zi a venit Cireşica în studio, să-i fac o piesă, iar după ce am ascultat vreo 10, i-am pus din greșeala şi piesa mea! Ea s-a îndrăgostit de ea pe loc. Si, după ce a început sa o fredoneze, n-am mai putut sa văd piesa altfel decât cu vocea ei. I-am dăruit piesa, însă ea şi-a dorit să rămân şi eu pe ea. Aşa s-a născut colaborarea noastră“, a încheiat Connect-R.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here