Nicoleta Nucă şi Vescan au lansat videoclipul melodiei „Tăcerea“

Nicoleta Nucă revine cu single-ul „Tăcerea”, în colaborare cu Vescan, cu un puternic mesaj de dragoste, alături de un videoclip plin de emoție și mișcări de dans contemporan.

Piesa „Tăcerea” a fost compusă de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, versurile sunt semnate Vescan, Anastasia Sandu și Dorian Oswin, iar producția a fost realizată de Dorian Oswin.

„”Tăcerea” a luat naștere în urma unei discuții cu Vescan în care ziceam că până acum nu am colaborat și că ne-ar plăcea să lucrăm împreuna la o piesă! Ne-am văzut la studio la Dorian Owsin, am înregistrat demo-ul, care, în varianta inițială, nu era tocmai ce auziți acum. Apoi, Dorian a lucrat la producție și Anastasia Sandu la versuri și așa a luat naștere piesa “Tăcerea”. Este o piesă foarte dragă și în care cred mult și sper că și voi veți avea aceeași impresie”, a spus Nicoleta Nucă.

„Mă bucur mult că a sosit timpul pentru “Tăcerea”, o apreciez de mult timp pe Nicoleta și mereu am știut ca vocile noastre se potrivesc perfect, era doar o chestiune de timp. La capitolul feeling, piesa asta are ceva special de la prima notă, am participat cu mare drag la ea alături de Nicoleta, Dorian Owsin și Anastasia și, într-un final, din multe idei a ieșit “Tăcerea”. Piesa surprinde un moment cu multe semne de întrebare și reproșuri dintr-un cuplu, momentul acela în care căutăm vinovați și explicații și nu rezolvarea problemelor. Una peste alta, sunt foarte încântat de această colaborare și abia aștept să ajungă în casele și inimile voastre. Peace and love”, a adăugat Vescan.

Videoclipul a fost filmat și regizat de SAN și produs de Loops Production. „La clip am colaborat cu San, cu care am mai lucrat pentru câteva piese și cred că ne-a ieșit un clip frumos, cu un vibe cald și emoție”, a mai încheiat Nicoleta Nucă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here