vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIEdward Sanda a lansat o piesă inspirată din viața sa: „Inimi pierdute“

Edward Sanda a lansat o piesă inspirată din viața sa: „Inimi pierdute“

După succesul de care s-a bucurat piesa „În palma ta“, ce a depășit 35 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe locul doi în topul celor mai difuzate piese românești la radio, Edward Sanda revine cu un nou single compus și produs de el.

„Abia așteptam să lansez această piesă în care am pus mult suflet. În ultima perioadă am început să experimentez și această latură, petrec mai mult timp în studio și am descoperit că îmi place foarte mult să compun. E un sentiment special să-ți pui amprenta asupra unei piese, iar Inimi Pierdute se bazează pe lucruri pe care și eu la rândul meu le-am trăit. Sper din suflet să vă placă”, a spus Edward Sanda.

Inimi Pierdute păstrează stilul caracteristic pieselor lansate până acum, descriind o poveste de iubire aflată la final de drum. Piesa este înregistrată și compusă în studiourile Famous Production, iar videoclipul este realizat în totalitate de către echipa #famous. Este un videoclip de imagine, care îl arată pe artist în ipostaze de îndrăgostit, alături de protagonista clipului.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.