Nicole Cherry lansează o nouă variantă acustică a hitului „Memories“

La aproape șase ani de la lansarea single-ului de debut, „Memories”, Nicole Cherry își surprinde fanii cu o versiune acustică pentru ULive Session, pe canalul ei de YouTube.

Nicole Cherry - Memories

Ieri o fată dulce de doar 14 ani, astăzi o tânără artistă de 20 de ani, cu hituri pe radio și un fanbase care se dezvoltă pe zi ce trece, Nicole Cherry revine cu un nou moment pentru ULive Session, variantă acustică a hitului cu care şi-a făcut debutul în muzica romanească – „Memories”.

„Am de fiecare dată emoții când cânt Memories, iar reinterpretarea ei pentru ULive Session reprezintă doar o mică parte din emoțiile pe care mi le aduce piesa de fiecare dată și pe care vreau să le transmit fanilor mei”, a declarat Nicole Cherry.

Aproape şase ani de carieră, hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube, emoții nemărginite, sute de mii de cireșe, peste 1.400.000 de urmăritori pe Instagram, Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România. Peste 10 hituri lansate, peste 250.000.000 de vizualizări, refrene şi show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top. În plus, Nicole pregăteşte şi lansarea unui nou single, dar şi multe surprize live.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here