Nosfe și Ruby au lansat videoclipul melodiei „Condimente“

Ruby împreună cu Nosfe de la Satra B.E.N.Z au lansat videoclipul ”Condimente”, în trei medii de promovare, concomitent, online, pe TV si la cinema.

Ruby si Nosfe„Condimente” este prima colaborare dintre cei doi artiști iar videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, cel care a semnat ultimele două piese ale artistei: „Bună, ce mai zici” (35.000.000 vizualizări) și „Tata” (6.000.000 vizualizări). Filmările au avut loc într-un decor în stil bollywoodian, special creat pentru acest videoclip, coloane îmbrăcate în flori naturale și s-au folosit creații de designer pentru toate costumele folosite.

Ruby: „Așteptam cu nerăbdare să lansăm clipul „Condimente”, sunt foarte mândră și fericită cu rezultatul obținut după 20 de ore de filmare, cu costume și decoruri făcute special pentru acest proiect. Mi-a plăcut foarte tare să intru în pielea unui personaj de la Bollywood si sper să placă tuturor celor care vor vedea clipul”.

Nosfe: „A fost o experiență incredibilă pentru mine! Am stat pe platou alături de Ruby aproximativ 15-16 ore și cu toate astea, nici urma de oboseală! Am simțit de pe atunci că acesta va fi un videoclip perfect și „de referints”, așa cum spune Ruby. A fost minunat să lucrez cu toți cei aproximativ 50 de oameni aflați pe platou. Acum nu mai putem spune decât: Vizionare plăcută!”

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here