NOSFE si Theo Rose reinterpreteaza “Căsuța Noastră”

 Nosfe și theo rose lansează o nouă versiune a cunoscutei piese “Căsuța Noastră”, alături de invitați selecți – vloggeri de top și artiști pe măsura acestui proiect, care readuce în atenția noastră una dintre cele mai iubite piese de către publicul din România.

Cu versuri fresh, ritmuri dinamice și un clip care să îți dea chef pentru o nouă petrecere, “Căsuța Noastră” ne aduce mai aproape weekend-ul, marea și prietenii cu care de-abia așteptăm să ne revedem. Iar dacă vacanța de vară încă nu a început, deja știm cu ce piesă începe playlist-ul de concediu.

Alături de Nosfe și Theo Rose, în clip se regăsesc, printre invitați, și frații Munteanu, Ghidushii, Cucu de la Noaptea Târziu, OG Eastbull, Boier Bibescu.

“Când Boier Bibescu mi-a prezentat proiectul, m-a cucerit la “am refăcut căsuța noastră”! Am auzit refrenul reinterpretat de Theo și apoi am legat strofele imediat, alături de Shift. Ador piesa și clipul, pentru că sunt pline de culoare, și știu că vor ajunge la inima tuturor românilor, din țară și de peste hotare. Vă pupă Unchiu!”, ne povestește nosfe.

“Mereu mi-a plăcut să încerc colaborări inedite în muzică și de aici a venit și colaborarea cu Nosfe. Consider că am reușit împreună să readucem în 2021 o piesă cu greutate – Căsuța Noastră – și să o transformăm într-o piesă de vară, energică, cu un sound actual. Cu siguranță nu te va lăsa să stai jos, iar toată gașca din clip îți va da energia de care ai nevoie!”, adaugă Theo Rose.

Nosfe și-a făcut simțită prezența preponderent cu Satra B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap in Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar inceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Piesele cu care Nosfe s-a auzit pe radio au fost “File de Poveste” (feat. Raluca), “Lamare” si “Brasil”. Artistul a cochetat cu zona mainstream incă de la “Condimente”  (featuring cu Ruby), care a adunat aproape 80 de milioane de vizualizări.

Theo Rose a crescut înconjurată de muzică și dans, participând de la o vârstă fragedă la festivalurile din țară, care i-au adus numeroase premii. Inzestrată cu o voce deosebită, Theo nu s-a ferit să abordeze o multitudine de stiluri muzicale de-a lungul carierei sale, iar apetența pentru estetic și dans se observă inclusiv în videoclipurile sale, care denotă un stil unic, ușor recognoscibil.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here