O noua poveste muzicala de la Jukebox

Jukebox lansează „Măști de porțelan”, o piesa melancolica despre trecutul care rămâne adânc întipărit în fiecare dintre noi, produsă în studiourile EpiQ și compusă de Andy Platon


Jukebox este una dintre cele mai populare, dinamice si pline de viata trupe din Romania. Printre diversele stiluri muzicale abordate, se numara pop rock, rock‘n roll, retro. Formatia a sustinut peste 2000 de concerte live in cei 20 de ani de activitate.
Condusa de simpaticul Alex Vasilache, trupa Jukebox este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea “Cronica Cârcotasilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Eurovision 2005 & 2016 & 2018, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Te Cunosc de Undeva 2017).

În ultimii doi ani, Jukebox a lansat single-uri precum “Am ce nu am”, “Absența ta” , “Să vină vinerea”, dar și alte piese de succes alături de noua solista Bella Santiago, cum ar fi: “Vocea ta”, „Auzi cum bate” și „Mă întorc zi de zi”.

“Măști de porțelan” este o piesă cu aer visător, care m-a captivat de la prima ascultare atunci când mi-a arătat-o Andy Platon în studioul EpiQ. Tema piesei mă transpune într-o stare de reverie, de parcă aș zbura deasupra lumii. Pentru această piesă îmi doream mult un videoclip cu poveste, așa că m-am bucurat mult când am citit scenariul propus de Pinhole Media, povestește Alex Vasilache.

Videoclipul dezvăluie o frumoasă poveste de dragoste plină de nostalgie, prin îmbinarea trecutului și prezentului. Protagoniștii sunt doi tineri care se reîntâlnesc după ani și care își amintesc de jocurile și flirturile copilăriei, de timpul petrecut împreună, de sentimentele frumoase pe care le aveau unul pentru celălalt, dar care constată că acum sunt doar doi străini, confuzi, poate încă îndrăgostiți, dar pe drumuri separate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here