Madonna a luat o decizie controversată! Iată ce nu au voie fanii să facă la concertele ei

Este una dintre cele mai iubite artiste de pe planetă, cu zeci, poate chiar sute de piese care au cucerit topurile mondiale de-a lungul anilor, însă Madonna pare că îşi va supăra fanii.

În anul 2020, ea va merge în Europa cu turneul „Madame X“, însă a ţinut să precizeze că fanii ei nu au voie să facă anumite lucruri la concertele care vor avea loc în oraşe ca Paris, Lisabona şi Londra.

Din câte se pare, persoanele care şi-au achiziţionat bilele pentru unul dintre concertele Madonnei au fost anunţaţi că nu au voie să aibă asupra lor telefoanele mobile. Astfel, aparatele vor fi puse individual în saci de plastic, iar posesorii lor vor avea voie să îşi folosească din nou telefoanele când concertul se va termina.

„După controlul biletelor, telefoanele şi ceasurile inteligente vor fi puse în siguranţă în saci speciali Yondr care nu vor putea fi deschise până la finalul concertului“, se arată pe site-ul de pe care pot fi cumpărate biletele pentru concertele Madonnei. Staff-ul cântăreţei a mai afirmat că fanii nu au voie să folosească niciun dispozitiv inteligent în timpul spectacolului, aşa că este de aşteptat ca şi ceasurile să fie puse în saci de plastic.

În ciuda indignării fanilor, s-a anunţat clar că persoanele care nu se vor supune regulilor nu vor avea acces la concert.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here