Oscar și Killa Fonic lansează „Poezii Seamănă A Știri”, piesa & videoclip

Doi dintre cei mai vizibili artiști urbani din România și-au unit vocile pentru piesa „Poezii Seamănă A Știri” – Oscar și Killa Fonic care colaborează pentru prima oară. „Poezii Seamănă A Știri” este o piesă hip-hop puternică despre arta care este mai presus ca banul. Cei doi fiind cunoscuți pentru mesajele puternice din piese, nici de data aceasta nu s-au lăsat mai prejos.

Muzica a fost compusă de Oscar, Killa Fonic, Alex Ghinea (911), iar versurile de către Oscar și Killa Fonic. Producția piesei a fost asigurată de Alex Ghinea (911). Videoclipul a fost realizat de către Kobzzon.

Oscar este o senzație în hip-hop-ul din România încă de când era în școala generală și participa la Battle MC. După a crescut ca om, dar s-a maturizat și ca artist, iar astăzi este un reper al generației sale datorită versurilor puternice și a mesajelor sale. A lansat două albume solo “Ștefan III” și „Apă”, iar ultimul a primtit și o variantă Deluxe. Printre cele mai cunoscute lansări ale sale putem numi „Oriunde mă duc” feat. Ian, „Ce suntem?” feat. Ian, NANE & Super ED, și „Ok Okey”.

Killa Fonic are un stil unic în România. Este descris de onestitatea sa brutală și videoclipurile artistice. Are capabilitatea de a se transpune în multiple genuri muzicale cu o lejeritate de neegalat. Killa Fonic a făcut parte din proiectul Șatra B.E.N.Z. cu care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Din 2019 a părăsit grupul și a început cariera exclusiv solo. Toate lansările lui au avut impact asupra zonei urbane, dar o parte din ele au depășit granițele și au fost auzite de publicul mare la TV și Radio. Printre ele putem aminti de „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. NANE & Azteca &bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. NANE. Pe lângă numele menționate anterior a colaborat cu ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI și mulți alții.

Versuri Oscar x Killa Fonic – Poezii Seamană A Știri

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here