Pepe a lansat, alături de Arando Marquez, melodia „E vara mea“

„E vara mea“ este propunerea lui Pepe pentru sezonul estival ce stă să înceapă, o piesă ce va fi promovată alături de Arando Marquez. Este cel de-al doilea single lucrat de Connect-R pentru Pepe, după “Iubire ca niciodată”, colaborarea cu Jimmy Dub lansată la sfârşitul anului trecut.

pepe arando marquez melodia e vara mea

Noua melodie are toate ingredientele să devină hit-ul acestei veri, mai ales că, după cum spune Connect-R, foarte multe dintre lucrurile ce rămăseseră nespuse pe “Vara nu dorm” au fost “clarificate” pe “E vara mea”, care, până la urmă, este un nou episod al aceleiaşi “nebunii”.

Pe partea de compoziţie şi de versuri, îl regăsim şi pe Adrian Cristescu, în timp ce aranjamentul este semnat de Răzvan Matache şi Florin Buzea. Mixul şi masterul noului single a fost asigurat de Bunicu’ Magic, iar publishing-ul aparţine casei de discuri a artistului, Pepe Latin Music.

„’E vara mea’ este sountrack-ul tuturor surprizelor ce le pregătim pentru această vară. Este o piesă ‘care sună’, cum se spune între artişti, şi totodată o promisiune îndeplinită, fiindcă, după ‘Iubire ca niciodată’, am zis că voi continua pe partea de producţie colaborarea cu gaşca de la Rappin’ On Production“, a spus Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here