Pepe a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Îmi pasă“

De doar trei minute şi 15 secunde a avut nevoie Pepe pentru a răscoli şi a pune pe jar tot: emoţii, pasiune, iubire, sentimente şi de ce nu, amintiri, speranţe, vise.

„După ce am cântat piesa la Neatza şi am văzut reacţia celor din platou şi am ajuns la telefon mi-am dat seama că tot ceea ce bănuiam despre „Îmi pasă” se va împlini punct cu punct. Mă bucură enorm toată nebunia aceasta frumoasă în primul rând fiindcă piesa mi se potriveşte din toate punctele de vedere, începând cu linia melodică şi terminând cu mesajul, cu versurile. Connect-R şi Ştefania sunt vinovaţii de serviciu aici şi trebuie să le mulţumesc pentru că m-au îmbrăcat exact aşa cum îmi place mie să mă port”, a spus Pepe.

„A fost o adevărată plăcere să compun pentru Pepe mai ales că suntem familie și în familie ne putem arăta și sensibilitățile fără a fi judecați. A fost plăcut să îmi transpun sentimentele pe note și să fac asta pentru un om atât de apropiat mie. „Îmi pasă” este o piesă sensibilă care nu poate fi interpretata decat de o inimă mare şi plină de pasiune”, a spus Connect-R, în timp ce Ştefania a adăugat că: „”Îmi pasă” este o piesă ce vorbește despre curajul de a fi vulnerabil uneori. Sunt convinsă că toți cei care au fost „curajoși” vor retrăi emoții la ascultarea acestei piesei şi ma bucur teribil că versurile mele au avut parte de o interpretare atât de sensibilă precum cea a lui Pepe”.

Videoclipul piesei a fost produs într-un timp record, chiar dacă  filmările au avut loc în vârful munţilor, în Piatra Craiului, pe o vreme total neprietenoasă. Pepe a avut însă un „coleg de platou” de nădejde. Gitano joacă un rol cheie în toată povestea pusă în scenă de Dan Petcan, cel care semnează regia şi producţia pentru „Îmi pasă”.

„”Îmi pasă” este coloana sonoră şi punctul de la care Dan Petcan a scris scenariul unui întreg film. Ne-am luat noi cu altele şi nu am apucat să concretizăm detaliile necesare pentru a putea începe filmările însa acum, vazănd doar 3 minute montate dar mai ales emoţia pe care poate să o transmită piesa atât eu cât şi Dan suntem convinşi că nu este o idee tocmai bună să renunţam la acest vis al nostru. Trebuie menţionat nepărat faptul că „Îmi pasă” este primul videoclip atât al meu cât şi al lui Dan care ajunge la public direct din primul montaj fără să mai necesite nici măcar un cadru schimbat sau ajustat”, a spus Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here