Tranda a lansat, alături de Delia Rus, videoclipul melodiei „Club Nostalgia“

Tranda a lansat un nou single, „Club Nostalgia“, ce face parte dintr-un album select la care artistul lucrează de ceva vreme, „Nord“.

Cum poveştile de dragoste sunt de multe ori cele mai bune surse de inspiraţie, nici noul single nu face excepţie, mai ales dacă ne întrebăm cât durează pentru o inimă să uite suferinţele de care a avut parte în trecut.

Simplitatea şi sinceritatea se regăsesc în noul material, unde frumoasa Delia Rus conturează povestea cu o voce extrem de atrăgătoare. Cât despre Tranda, lucrurile sunt total serioase, pentru că sunt mulţi tineri care se regăsesc în versurile, povestea şi vocea artistului: „Asta-i pentru tine, sper s-ajute/ Dar se pare că în urma mea rămân doar inimi rupte/ Într-o lista lungă și a mea e-n frunte/ Plătesc prețul din relațiile trecute“.

Ca şi în cazul celorlalte piese, noul single este compus de Costin Trandafir (Tranda), alături de talentaţii Foreign Boys. Tot Tranda este cel care s-a implicat în realizarea videoclipului la care a colaborat de această dată cu bunul său prieten SAN.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here