marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPepe a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Mi-am ales“

Pepe a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Mi-am ales“

Păi dacă nu Pepe,atunci cine? Şi dacă nu acum, în prag de sărbători şi de vacanţă, într-o perioadăa petrecerilor, atunci când? „Mi-am ales” este propunerea lui Pepe pentruaceastă iarnă, o piesă ce are toate ingredientele să devină un nou hit mai alescă este capitolul final din seria „poveştilor de dragoste pasionale darinterzise” începută cu „Sentimente Intense” şi continuată cu”Hai” şi „Rămâne Între Noi”.

„M-am luat cu una,cu alta, cu emisiuni, cu evenimente, concerte, petreceri şi iată că se faceaproape un an de când am lansat „Rămâne Între Noi”. Degeaba nu amstat nici pe partea muzicală a lucrurilor fiindcă alte două piese sunt aproapegata dar nu era timpul lor. Acum este momentul pentru „Mi-am ales”iar reacţiile oamenilor, publicului, prietenilor, fanilor ce au ascultat piesaîn concertele din weekend mă fac să cred că am făcut cea mai bună alegere”, a spus Pepe referindu-se la noul single.

Şi dacă piesa este un mix excelent între pasiunea specifică din flamenco ce îl defineşte pe Pepe şi ritmurile latino actuale, videoclipul nu avea cum sa fie altfel decât fierbinte, cât se poate de fierbinte, cumva, aproape „interzis” de fierbinte. Radisson BLU Bucureşti a devenit pentru aproape 48 de ore platou de filmare punând la dispoziţia echipei cele mai frumoase locaţii ale sale: Dark Blå Bar, PRIME Steaks and Seafood, Casino-ul dar mai ales Apartamentul Presidential Suite. Totul s-a terminat cu o super-petrecere în chiar clubul privat al lui Pepe, ROSAMARIA, la care a fost prezent si Connect-R, prezenţa surpriză dar specială a videoclipului.

„48 de ore în 3zile au durat filmările aceasta incluzând şi cele vreo 6-8 ore din prima zi încare am tot filmat şi la final nu am avut nici măcar o secundă din videoclip. Afost ca o „repetiţie generală” cu tot setup-ul, toată regia tehnică,machiaj, casting, lumini. J Eu zic că aşa trebuia să se întâmple fiindcă după omică pauză, am revenit şi totul a mers impecabil, ba mai mult de atât, şidistracţia a fost mai mare fiindcă aveam subiect de glume. Nu ne-am pututabţine să nu facem şi o mică petrecere mai ales că la un moment dat au venit,în trecere, şi Connect-R şi Romică Ţociu. Connect-R apare şi în videoclip însăRomică a ales să rămână în spate fiindcă cineva trebuie să le explice şifetelor cum să se mişte, cum să stea la cadru, cum să se „joace” cucamera”, spune Pepe

În ceea ce priveştepartea tehnică a lucrurilor trebuie notat faptul că videoclipul a fost filmatîn regia lui Vlad Ionescu care işi face botezul în industrie, la cei numai 20de ani fiind cel mai tânăr regizor cu care a lucrat Pepe vreodată şi probabilcel mai tânăr regizor de pe la noi, în general. A avut însă un DOP cu vechimeşi greutate, Ştefan Mangir fiind un veteran deja, fără doar şi poate. Şi dacăvorbim de veterani, Liana Obancea este vinovată de tot ceea ce a însemnatstyling pentru „Mi-am ales”, atât pentru Pepe cât şi pentru fete.

Pe partea muzicală,plecând de la ideea că echipa câştigătoare nu se schimbă niciodată, vorbim deaceeaşi distribuţie ca şi la „Sentimente Intense”, „Hai”,”Rămâne Între Noi”. LA INDUSTRIA J s-a ocupat de producţia executivăa piesei, Jimmy Dub si Răzvan Matache semnând compoziţia, versurile fiindscrise de chiar de Pepe. Publishingul aparţine PEPE LATIN MUSIC, labelulpropriu al artistului.

 

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.