Filmul „Robin Hood“ a cucerit box office-ul românesc

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat în clasamentul box office-ului românesc, după ce filmul a fost vizionat în primele sale zile pe marile ecrane de 36.961 spectatori şi a generat încasări în valoare de 767.995 lei.

Despre această reinterpretare a legendarului personaj,actorul Taron Egerton este de părere că după ce a citit scenariul a rămas cu unputernic sentiment că personajul său, Robin Hood, este mult mai mult decât ceeace ştie publicul despre el. În viziunea actorului principal, Robin Hood este unom aflat într-un permanent conflict, între viitorul sufletului său şidescoperirea propriului foc interior, a propriei îndemânări.

,,Pentru mine,Robin Hood este un personaj foarte pertinent în realitatea cotidiană avremurilor noastre, aşa că pentru mine scenariul a fost deopotrivă emoţionantşi distractiv”, a declarat Egerton.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Un blockbuster plin de acţiune şi umor, filmul ,,Robin Hood” este o producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, care a avut premiera pe marile ecrane din țară pe 7 decembrie, fiind distribuit de Vertical Entertainment.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here