marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPepe a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Sentimente intense“

Pepe a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Sentimente intense“

Pepe lansează „Sentimente intense“, o piesă de a cărei producție executivă s-a ocupat label-ul „La Industria J“, Pepe semnând în parte compoziţia alături de Jimmy Dub, Dj Bonne şi Omar, în timp ce versurile au fost scrise de artist.

pepe sentimente intense videoclip

Videoclipul este filmat în regia lui Lucian Bărbulescu în clubul de muzică live RosaMaria, care se află în centrul Bucureștiului și este proiectul de suflet al lui Pepe.

„Pasiune, nebunie, energie şi aş adăuga aici fantezie. Venită special din Costa Rica, Lucy a făcut aproape imposibilul în ceea ce priveşte jucatul pasiunii. Chiar şi un familist convins poate avea mari probleme în momentul în care regizorul strigă ‘Vreau mai mult. De la capăt. Acţiune’. Şi a primit acţiune”, a spus Pepe.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.