Alex Clare va susține un concert în deschiderea programului „Sibiu – Festival City“

Alex Clare, favoritul topurilor britanice și germane, al cărui single “Too Close”, cu peste 100 de milioane de vizualizări numai pe YouTube, i-a adus vânzări record și o prețioasă nominalizare la Brit Awards, lansează proiectul “Sibiu – Festival City”, un program derulat în perioada 27-29 iulie, inițiat de ARTmania.

Alex Clare

Britanicul Alex Claire își va întâlni fanii din România la ceremonia de lansare a acestui proiect, programată joi, 27 iulie, de la ora 21.30, în Piața Mică din Sibiu. Pe lângă o ofertă culturală bogată – concerte, expoziții, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui prima ediție a reuniunii internaționale Est European Music Conference (EEMC), un eveniment de anvergură europeană, platfomă de dialog pentru peste 500 de experți, autorități, promoteri români și principalii operatori de pe piața internațională a festivalurilor.

Biletele pentru accesul la East European Music Conference, programată în cadrul proiectului “Sibiu – Festival City”- s-au pus învânzare pe site-ul oficial al evenimentului, www.eemusic.ro. Biletele costă 190, 210 sau 240 de lei, în funcție de momentul achiziției. Biletele permit accesul la ambele zile de eveniment și sunt valabile pentru întreaga serie de seminarii și conferințe incluse în program.

“Sibiu – Festival City” se derulează în aceeași perioadă cu Festivalul ArtMania, transformând încă o dată orașul Sibiu într-o veritabilă Capitală a Culturii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here