„Prieteni buni” – super colaborare Adrian Sînă & Ruby

Adrian Sînă, cunoscut mai ales ca fondator și membru al formației Akcent, a avut in ultimii 20 de ani multe colaborari interesante, majoritatea cu artiste pe care le recomandau atat vocea, cat si prezența atragatoare. De data aceasta, s-a „aliat” cu focoasa Ruby, lansand impreuna o piesa cu un frumos mesaj pozitiv.

„Prieteni buni” celebreaza prietenia si legatura puternica ce se poate stabili intre doua persoane. Single-ul este scris si produs de Adrian Sina, What’s UP, Pistol Cristian, Christian Ilie Theodoru si Negru Liviu.

Despre colaborare cu Adrian, Ruby spune: „In copilarie faceam sincroane cu prietenii pe piesele lui, iar astazi ne “sincronizam” pe aceeasi piesa. Este o bucurie pentru mine sa pot lucra cu el si pot spune ca eu si Adrian suntem “doi prieteni buni” care au de impartit o piesa de pus la suflet!”

Adrian Sina revine in atentia noastra cu piesa “Prieteni buni”, lansata la scurt timp dupa colaborarea cu Betty Blue, “Dulce impacare”. In 2019, artistul a avut un an plin si datorita proiectului Akcent, lansand single-urile „Si Me Quieres” si „Without You”, care au cucerit piata internationala. Totodata, 2019 a fost un an special pentru Akcent, aniversand 20 de ani de hit-uri, concerte si succese, atat local cat si international. Trupa a cucerit piata internationala odata cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea in limba engleza a hitului local „Dragoste de inchiriat”. Piesa a ajuns pe prima pozitie in multe topuri din Europa, in tari precum Olanda si Franta, in timp ce urmatoarele lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” si „My Passion” i-au consolidat proiectului pozitia de star international.

Pana in prezent clipurile lansate de Ruby au generat peste 320 de milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului Ruby a colaborat cu artisti precum UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”), A.U. („Iti multumesc”) si Matteo („Drama”). Cel mai popular single si videoclip din cariera artistei este „Condimente”, in colaborare cu NOSFE, care a adunat peste 70 de milioane de vizualizari pe YouTube. In momentul de fata, Ruby este considerata una dintre cele mai sexy si interesante aparitii din showbiz-ul autohton.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here