Varianta reorchestrată “14 Februarie” – surpriza AMNEI de Valentine’s Day

Cristina Andreea Mușat, cunoscută mai mult sub numele de scenă Amna, a pregătit o surpriză de Valentine’s Day și aduce în prim plan piesa reorchestrată “14 Februarie”, compusă integral de către artistă, cu un videoclip regizat de către Silviu Mîndroc.

“Am făcut anul trecut varianta acustică pentru «14 Februarie» și fiindcă feedback-ul din partea oamenilor a fost foarte bun și au cerut ca această piesă să fie și anul acesta, am pregătit varianta oficială a single-ului reorchestrat. Mă bucur că atâția îndrăgostiți și nu numai se regăsesc în această piesă, mai ales că «14 Februarie » este despre dragoste, cu o poveste care vorbește despre doi tineri care nu mai sunt împreună, dar care cândva au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților împreună”, declară AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell Me Why”, „În oglindă” (feat. Robert Toma) si „Arme” (feat. What’s UP), care au reușit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube și să ajungă în topurile radiourilor din România. Anul trecut, a lansat piese precum „De Câte X Vrei Tu”, „Aproape cel mai departe” (alături de Robert Toma), „Ce rămâne de făcut” (feat. KEED), „Banii” (alături de Dorian Popa), „Milioanele de suflete” (alături de Edward Sanda) și „Acum un an” (feat. Any1).

De asemenea, cântăreață nascuta la Slatina postează săptămânal pe canalul său de YouTube cover-uri precum “Un actor grăbit”, “Tu n-ai avut curaj”, “A fost iubire”, “Mai frumoasă”, creații proprii precum “Mama” și”„În ochii lui”, dar și vlog-uri alături de artiști cunoscuți.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here