Prime a lansat melodia „Hold me“

Prime, un artist din Timișoara care după ce a evoluat în mai multe trupe ca instrumentist, respectiv chitarist de rock, pop şi folk, s-a hotărât sa facă o schimbare de direcție către zona pop-dance și să-și lanseze propriile piese ca vocalist.

Cover PRIME

Piesa „Hold me“ este a doua melodie lansată de Prime ca artist solo. Compusă de Prime, piesa a fost produsă împreună cu Adrian Popovici la RedWideSound și lansată sub labelul Noemics Music. Este o melodie care susține în primul rând că dragostea ne poate retrezi la viață, ne poate cataliza, ne poate oferi scop. In același timp însă a pierde acesta dragoste echivalează cu pierderea obiectivului și a sensului.

Artistul se pune în situația personajului care își descoperă in vis frica de a pierde persoana iubită și care vrea sa se trezească, știind ca atunci când se va trezi totul va fi in regulă, totul va fi real. Refrenul piesei este de fapt un strigăt imaginat către persoana iubită, prin care o roagă să il trezească și să il tină, să-l îmbrățișeze, ca să nu alunece din nou în vis, acolo unde el pierde contactul cu realitatea si implicit cu ea.

„Am simțit că vorbi despre dragoste și despre frica de a o pierde, este o idee bună. Ea poate lua usor forma unui cântec cu un mesaj in care fiecare dintre noi ne putem regăsi la un moment dat. Va invit să dați Play și să imi spuneți gândurile și părerile voastre, pe pagina mea de facebook, a spus Prime.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here