“Punjabi” – piesa cu potential de HIT al verii de la fiica lui Adrian Minune (VIDEO)

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută sub numele de scenă Karmen, este o cântăreață de muzică pop și R&B, in varsta de 22 de ani, fiica mult mai celebrului Adrian Minune.

Cu studii de specialitate la activ si prezenta pe scena muzicala inca din 2015, Karmen a fost, la sfarsitul anului 2018, pe primul loc in Airplay 100 (Kiss FM) cu single-ul “Lock My Hips”, o colaborare cu artistul britanic Krishane.

Prima piesă din 2020 a artistei se numește “Punjabi” și vine insotita un videoclip de studio, care arata foarte bine.

“Punjabi a fost creată din iubirea pentru muzică. Am crescut cu muzica tatălui meu și am vrut să facem ceva care să mă descrie. Piesa asta este îmbinarea perfectă a copilariei mele cu ceea ce sunt eu astăzi”, declara Karmen.

“Punjabi” are ca inspiratie celebra manea interpretata de Adrian Minune – “Chef de chef”.

Versurile piesei au fost scrise de către Krishane și Stinga Adelina, de muzică s-au ocupat Vlad Lucan, Achi, Adrian Simionescu și Stinga Adelina, iar videoclipul a fost regizat de către Raluca Netca.

In contextul in care anul trecut, la Electric Castle si la Neversea s-a dat startul cu mix-uri de manele de la Adrian Minune, in 2020 nu este exclus ca hit-ul pe care il vom auzi cel mai des in cluburi si nu numai sa vina de la fiica cunoscutului manelist. Piesa suna fresh si actual, ritmul te prinde repede si cu siguranta va fi un succes.

1 COMENTARIU

  1. de la global records nu este:(( poate avea o sansa sa ajunga la eurovision! tot au semnat acordul cei de la eurovision romania cu global records!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here