Serialul „Hannah Montana” revine! Miley Cyrus: „M-a distrus psihic”

În primăvara anului 2006, întreaga planetă făcea cunoștință cu Miley Cyrus și „Hannah Monatana”, un serial care reușea să cucerească rapid întreaga planetă.

Din păcate pentru fani, serialul a avut ultimul episod în anul 2011, însă Miley Cyrus a afirmat recent că s-a bucurat de faptul că „Hannah Montana” a dispărut.

„M-a distrus psihic. Din cauza asta, ceva e greşit la mine acum şi cred că acest lucru a dăunat foarte mult psihicului meu ca persoană adultă”, a spus Miley Cyrus.

Se pare însă că producătorii serialului vor să o readucă pe „Hannah Montana” în centrul atenției și pregătesc o continuare a serialului.

„Se tot vorbește de un prequel, iar eu, sincer să fiu, aș accepta într-o clipă să filmez. Ar însemna să port din nou celebra mea perucă. Cred că va fi o întreagă poveste despre cum Miley a devenit Hannah Montana”, a spus Billy Ray Cyrus, care este tatăl lui Miley Cyrus în viața reală, dar a jucat același rol și în celebrul serial.

1 COMENTARIU

  1. :)) vorba aia ciorba reincalzita de prea multe ori nu prea merge! dar daca ea vrea! atunci de ce nu! imi amintesc ca prima data cand a vrut ea sa fie hannah montana! era prea devreme pentru ea! adica avea doar 13 ani! asa ca producatorii s-au opus! au zis spus ca e prea mica! dupa aia la 15 de ani! i-au dat voie! si pana la 18 ani! a jucat rolul asta! si iata ca dupa atatia ani! va rejuca din nou rolul asta! sa nu uitam ca copiii din ziua de astazi! nu stiu cat mai sunt interesati de miley cyrus! d-apoi de hannah montana!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here