R.A.C.L.A. şi Anda Adam au lansat videoclipul melodiei „Nu te-am uitat“

R.A.C.L.A. și Anda Adam ne surprind cu o nouă colaborare și lansează „Nu te-am uitat“, continuarea poveştii piesei „Nu mă uita“, lansată în anul 1999.

Racla si Anda Adam

După ce anul trecut Anda Adam și Rimaru au deschis Romanian Music Awards cu „Nu mă uita“, reacția publicului fiind una deosebit de puternică, s-au gândit să-și surprindă fanii cu o continuare a poveștii originale, la nu mai puțin de 16 ani distanță.

„Odată cu maturizarea personajelor și a noastră ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production, împreună cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastră a fost încununată de un film de excepție realizat de Alex Ceaușu, căruia proiectul i-a plăcut din prima clipă“, a spus Rimaru.

„Sunt bucuroasă că, după 16 ani, cântăm iar în această formulă. Într-o dimineață, am găsit un mesaj de la Rimaru, că are o piesă pe care vrea să colaborăm. Mi-a plăcut foarte tare ideea și abia așteptam să aud melodia. Încă de la prima ascultare am știut că este piesa perfectă pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A.. Le mulțumim băieților de la Rapin’ On pentru această producție care este continuarea perfectă a piesei ‘Nu mă uita’ și sunt convinsă că va ajunge direct la inimile celor care vor da play“, a încheiat Anda Adam.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here