Decca Records a prezentat melodiile de pe coloana sonoră a filmului „James Bond: Spectre“

Decca Records a lansat, pe 23 octombrie, una dintre cele mai aşteptate coloane sonore ale anului, „Spectre“, a 24-a aventură a lui James Bond.

james bond coloana sonora spectre

După succesul piesei „Skyfall” şi premiului BAFTA pentru cea mai bună coloană sonoră, Thomas Newman revine cu piese originale care să acompanieze acţiunea noului film cu James Bond. Albumul include şi o nouă versiune instrumentală a piesei lui Sam Smith, „Writing’s on the wall“.

„A fost o onoare să compun coloana sonoră pentru ‘Spectre’. Filmele Bond sunt recunoscute pentru coloanele sonore memorabile, aşa că a fost un privilegiu să revin la franciză, după ‘Skyfall’, pentru a compune muzica noului film“, a spus Thomas Newman.

Piesele senzaţionale ale lui Newman sporesc acţiunea filmului, care îl are în prim plan pe Daniel Craig, care are rolul agentului 007 pentru a patra oară. Actorul este parte din distribuţia care îi include pe Christoph Waltz, în rolul lui Oberhauser, Léa Seydoux, în rolul Madeleine Swann, şi Monica Bellucci, jucând-o pe Lucia, dar şi pe Ralph Fiennes, care se întoarce ca M, Ben Whishaw, în rolul lui Q, şi Naomie Harris, în rolul Moneypenny.

În cea mai nouă producţie, James Bond porneşte într-o misiune în Mexic şi în Roma, unde o întâlneşte pe Lucia Sciarra, frumoasa văduvă a unui criminal. Bond se infiltrează într-o întâlnire secretă şi descoperă existenţa unei oribile organizaţii, „Spectre“. În timp ce încearcă să pătrundă în „Spectre“, Bond află despre o legătură înspăimântătoare între el şi inamicul său.

„Spectre“ este produs de Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli, scenariul este scris de John Logan, Neal Purvis, Robert Wade şi Jez Butterworth, cu o poveste scrisă de John Logan, Neal Purvis şi Robert Wade.

În România, filmul „James Bond: Spectre“ este distribuit de Forum Film şi va avea premiera pe 6 noiembrie 2015, fiind proiectat în format 2D şi IMAX 2D. Filmul este disponibil, în avanpremieră, din 5 noiembrie.

Piesele de pe coloana sonoră a filmului „James Bond: Spectre“ sunt disponibile pe iTunes, Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music şi Tidal, accesând linkul următor: https://umusic.lnk.to/spectre

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here