Denisa de la Bambi a primit de ziua ei un tort army

Zilele trecute Denisa de la Bambi şi-a serbat ziua de naştere alături de cei mai dragi prieteni şi familie, iar surpriza serii a fost un tort personalizat.

Serifi De Romania

Pentru că toamna aceasta Denisa şi sora sa, Raluca, participă la show-ul „Şerifi de România”, care va începe la Antena 1 din 9 noiembrie de la 20.30, tortul sărbătoritei a fost unul army: cu cască, grenadă şi plăcuţă de soldat, dar şi cu mesajul „La mulţi ani, soldat!”. Denisa povesteşte că a fost foarte încântată de această interpretare dulce, care i-a amintit de filmările pentru show-ul de la Antena 1 şi toate aventurile prin care a trecut acolo.

De fapt, la petrecere i-au fost alături nu doar familia şi prietenii, ci şi colegii cu care a filmat pentru „Şerifi de România”, de la Paula Chirilă, la Vladimir Drăghia sau Andreea Tonciu. Sărbătorita mai povesteşte că a fost primul an în care şi-a serbat ziua de naştere cu atât de mulţi invitaţi, peste 60 la număr, şi că s-a simţit de-a dreptul copleşită de faptul că atât de mulţi oameni s-au gândit la ea.

„Deşi am stat toată seara în picioare şi am avut emoţii, am fost foarte fericită şi împlinită să văd atât de mulţi oameni dragi la un loc, veniţi special pentru mine. De exemplu, Alina Eremia a venit direct de la concert din Alexandria, Ozana si Aradits direct de la filmări, un prieten a venit din Istanbul, a luat avionul şi a venit special. M-am simţit copleşită de iubire şi energie bună”, a spus Denisa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here