sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRadhu a lansat album nou si un videoclip la piesa "Me Robo...

Radhu a lansat album nou si un videoclip la piesa „Me Robo el Corazon”

radhu si partenera lui de videoclip
radhu si partenera lui de videoclip

Solistul roman a revenit cu noi surprize muzicale desi are probleme cu aceasta pandemie. Radhu este izolat de cateva saptamani la Londra, in Marea Britanie, insa a avut grija sa-si respecte fanii si sa lanseze un album online si un videoclip la piesa „Me Robo el Corazon”.

Radhu a lansat albumul online „Puro Amor” împreună cu grupul muzical Rafaga, produs de colaboratorii lui Luis Fonsi, dar și de Emilio Estefan, soțul celebrei Gloria Estefan. Imediat a semnat contract cu „Magenta Discos”, casă de discuri renumită în America latină pe partea de muzică tropicală. După succesul de pe radio-uri, artistul român a semnat un contract de exclusivitate cu „America TV”, canalul TV numărul 1 în materie de divertisment Hispanic în Argentina. După Laura Zapata, cea care l-a lansat, a colaborat și cu Miss America Latină, Francesca Lachapel, care l-a ajutat foarte mult cu diverse aparitii in emisiuni TV.

radhu cover
radhu cover

Solistul român vrea să revină în România și să promoveze noul sau clip filmat în Buenos Aires, pe platourile de filmare ale celebrei telenovele „Amor Latino”, în care protagoniști au fost Mario Cimarro și Coraima Torres. Tot acolo, la Telefe s-au filmat telenovele celebre precum „Nano”, „Amor Latino” sau „Perla Neagră”.

radhu cu toata lumea la filmari
radhu cu toata lumea la filmari 

În plus, una din piesele de pe albumul lui e propusă pentru o nouă telenovelă sud-americană, în care protagonist e Gustavo Bermudez. Pentru acest videoclip s-au adus trei trupe de dansatori de stradă, care purtau cele 3 culori ale steagului României. Formații de stradă numite „Murgas” sunt folosite des în folclorul din Uruguay, iar cum această piesă „Me Robo el Corazon”, pe lângă cumbia, e un amestec de ritmuri tropicale (plena, candombe și salsa). Din păcate, după filmarea videoclipului a plecat la Londra, unde a rămas blocat din cauza pandemiei de CoVid 19 și acum este în continuare acolo. Însă acest lucru nu l-a oprit să-și lanseze videoclipul și să se bucure de viață, prin oricâte încercări ar trece. Si spera sa revina dupa 15 iunie in tara si sa se apuce de lucru

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.