S-a lansat Streamdemix, un nou concept de evenimente

dragoș mărginean si ionuț bucur dj
dragoș mărginean si ionuț bucur dj

Doi tineri DJ, Dragoș Mărginean din Ludus, care acum traieste in Cluj Napoca si Ionuț Bucur care locuieste in Targu Mures vor sa lanseze “Streamdemix”, un concept de evenimente cu și fără public, unic în România.

“Dorim să realizăm o experiență culturală și muzicală inedită prin videouri și organizarea de evenimente cu public în locații unice din România și Europa. Scopul nostru este promovarea zonelor și monumentelor istorice a României, locații nonconformiste prin intermediul muzicii electronice, prin intermediul videourilor și social media, dar și promovarea talentelor muzicale din țară și nu numai. Fiecare concert va avea loc în locații diferite!”, au povestit cei doi.

dj dragoș mărginean si dj ionuț bucur
dj dragoș mărginean si dj ionuț bucur

Ce va mai putem spune despre fondatorii STREAMDEMIX? Ambii au o experiență de peste 10 ani în domeniul muzical, evenimente private dar și evenimente publice (festivaluri, party-uri outdoor și indoor). Amândoi au organizat și au făcut parte din echipe de organizatori evenimente mici, medii si mari din echipe organizatoare de diverse evenimente!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here