Radu Sîrbu şi Dee-Dee au lansat videoclipul piesei „Eşti prea perfectă“

Filmările au avut loc la Vila 23 din Snagov în regia Ioanei Gomoi, iar cei doi artişti au fost protagoniştii unei superbe poveşti de dragoste din care nu au lipsit scenele picante.

Esti prea perfecta

“Deşi a fost obositor pentru că am filmat 16 ore, ne-am distrat mult. Ideea a fost una simplă, am vrut să demonstrăm că perfecţiunea constă din mici detalii uneori poate mai puţin perfecte şi chiar dacă adjectivul “perfect” nu are grad de comparaţie ne-am asumat acest risc conştient când am vrut să urcăm pe cel mai înalt piedestal prezenţa feminină în viaţa unui bărbat”, a spus Radu Sîrbu.

“Ne-am bucurat să punem în viaţă scenariul la care am contribuit cu toţii. Am lucrat alături de oameni tineri, talenati şi non-conformişti, iar asta ne-a ajutat să comunicăm foarte bine între noi, astfel încât emoţiile care ne încercau au dispărut imediat. Pe lângă cei doi protagonişti, am avut şi un invitat special, care a fost răsfăţatul de pe platoul de filmare, căţelul meu Thor care deşi a fost cuminte ne-a delectat cu diverse momente amuzante. Întreaga experienţă a filmării clipului a fost o provocare, fiind pentru prima dată când a trebuie să joc un rol, însă accept orice mă scoate din zona mea de confort, atunci mă simt mai vie ca niciodată”, a declarat Dee-Dee.

„Esti prea perfecta” este o producţie Rassada Music în colaborare cu Cat Music, iar textul şi versurile piesei au fost semnate de Radu şi Ana Sîrbu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here