Aurelian Temisan își aduce amanta la „Te cunosc de undeva“

Sâmbătă, 1 octombrie, juratul Aurelian Temișan își aduce “amanta” la “Te cunosc de undeva!” și vor cânta împreună piesa… L.O.V.E.

Aurelian Temisan

Aceasta este… Alexandra Velniciuc, frumoasa actriță alături de care Temișan joacă, începând din 22 octombrie, în comedia bulevardieră “Încurcătură la nivel înalt”, în care el apare în rolul unui ministru, iar ea, în cel al amantei acestuia. Cei doi – vechi prieteni, în viața de toate zilele – sunt, cum ar veni, “amanți de cursă lungă”. Întâmplarea a făcut ca și în comedia de succes “Boeing, Boeing”, ei doi să fie tot… amanți.

La “Te cunosc de undeva!”, relația dintre Alexandra Velniciuc și Aurelian Temișan se transformă într-una “tată-fiică”. Ei îi vor întruchipa pe scena show-ului transformărilor pe Natalie și Nat King Cole. Și tot aici, Alexandra îi întâlnește pe mai vechii ei prieteni, actorii Andrei Aradits și Cosmin Seleși, alături de care a filmat cu mulți ani în urmă, pentru primul serial de televiziune, și își amintește cum împreună cu Andreea, soția lui Aradits, a avut o tentativă de trupă, cu mulți ani în urmă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here