Ralflo a colaborat cu Boby și Liviu Guță la piesa “Răul ce îți face bine”

boby, ralflo si liviu guta
boby, ralflo si liviu guta

Noua piesă, “Răul ce îți face bine”, interpretată de Boby și Liviu Guță se lansează împreună cu Balkanika Records și are niște versuri superbe. Acestea au fost realizate de Aura Gheorghe iar muzica realizată de Ralfo, cu care cei doi au mai colaborat și la alte piese.

Melodia are și un videoclip interesant regizat de Claudiu Stan de la MVPEntertainment. “E o super piesă, făcută de Ralflo, o colaborare cu Boby și a ieșit foarte bine, cred că o să prindă imediat la publicul nostru. Cu Boby m-am împrietenit prin Asu, cu care am cântat prima oară în 2011. Au avut ei colaborări și acum mi-a zis că au o piesă super tare și le-am spus că o facem cu mare drag, oricând. El compune și piese, a făcut multe și pentru alți colegi. Cât despre piesă, este de dragoste, o să prindă repede la îndrăgostiți. La mine ori e rău, ori e bine. Fiecare pas e un nou început. Din punctul meu de vedere nu există rău. Pentru că și răul și binele tot tu îl creezi”, a mai spus Liviu Guță.

Iar la rândul lui, Boby a mărturisit: “Am filmat un videoclip însă au mers repede filmările, că doar suntem profesioniști, nu? Am filmat la Ecrane, ne-am distrat dar am și muncit. Piesa mi se pare foarte bună. Ralfo e prietenul meu, e un producător foarte bun, îl respect foarte mult și am mai lucrat și la altele împreună. Și el face muzică de la Balkanika iar eu lucrez foarte mult cu el. Cu Liviu mă știu de peste 10 ani, am mai avut colaborări în trecut și au fost de bun augur și am mai făcut și una acum”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here