Cele mai noi stiri despre Untold 2021 – artisti noi, cazare, restrictii ridicate, emisiune pe plaja

Ultima saptamana a fost plina de stiri si informatii noi despre mult asteptata editie din acest an a festivalului Untold. Artisti noi, restrictii ridicate, optiuni de cazare pentru festivalieri, emisiune pe plaja – totul comunicat ca la carte, asa cum ne-a obisnuit echipa festivalului inca de la prima editie.

Prima veste buna a venit acum o saptamana cand, in baza relaxarilor confirmate de autoritati incepand cu 1 august, organizatorii Untold au anuntat ca accesul la festival va fi permis tuturor deținătorilor de bilete care pot oferi dovada vindecării de COVID-19 în ultimele 180 de zile, test negativ (PCR sau rapid), certificat de vaccinare. De asemenea, au fost eliminate și măsurile de distanțare din perimetrul festivalului, toate normele aplicate fiind în concordanță cu studiile aplicate si normele in vigoare.

Scena Fortune, remarcata prin artisti de top ai muzicii trance, este vizata in acest an de participarea Aly & Fila, Andrew Rayel, Cosmic Gate, Emma Hewitt, Giuseppe Ottaviani, John O’Callaghan și Markus Schulz, alaturi de alti cativa zeci de artisti.

Fanii festivalului care inca nu si-au gazit cazare au la dispozitie peste 6000 de locuri puse la dispozitie direct de catre organizatori, atat in căminele studențești din Cluj-Napoca cat si in hoteluri de 3-5 stele, la preturi incepand cu 450 lei + taxe. Mai multe detalii pe untold.com/accommodation

 

Creatorii UNTOLD si NEVERSEA prezinta emisiunea „Provocare pe care!”, pe PRO TV

Emisiunea ”Provocare pe care” este un format de vară, pentru toate vârstele, cu adrenalină și suspans, ce va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 13:00, pe parcursul lunii august.

Începând cu 8 august, show-ul va fi prezentat de Mădălina Petre (Veve) și Sebastian Coțofană, care îi vor avea alături ca invitați permanenți pe DJ-ul Alex Parker, bartender-ul Valentin Luca  și Daniel Nicolaină – Piratul Problemă și reporterul emisiunii. Gașca va provoca mai multe vedete la o joacă în echipă și la parcurgerea unor probe comice sau dificile într-un platou de filmare construit pe plaja festivalului, special pentru această producție.

În fiecare dintre cele 4 ediții, prezentatorii își formează câte o echipă din doi concurenți pentru a se întrece în probele antrenante, iar fiecare joc are câte un punctaj. Provocarea extremă a fiecărei emisiuni o reprezintă săritura cu coarda elastică, de la 60 metri înălțime.

Elena Chiriac, Cristian Mitrea, Theo Rose, Jorge, Claudia Pavel, Otilia Bilionera, Augustin Viziru, Ștefan Stan, Andrei Ciobanu, Ana Moga, Vali Bărbulescu, Andreea Antonescu, Crina Abrudan, Ruby, Anisia Gafton și Cătălin Cazacu sunt vedetele care au acceptat provocarea.

“Personal am fost pasionat tot timpul de canalele media tradiționale și de conținutul care poate fi generat pentru televiziune. Fie că e vorba de știri, fie că e vorba de un format de entertainment care să îi binedispună pe oameni. Mă bucur că în echipa noastră am găsit și alți colegi pasionați de televiziune, pe lângă pasiunea pentru festivaluri. Alături de ei am strâns și câțiva oameni cu experiență în regie și content de televiziune și facem lucruri frumoase. Dacă în 2020 totul a început mai mult ca o necesitate, din cauză că nu puteam organiza festivalul, dupa care de Revelion am simțit că e un moment bun să fim alături de publicul  care stătea prin case și pe la cabane, în 2021 ne-am propus să transformăm joaca din pasiune în productii și formate cu complexitate. Le mulțumim prietenilor de la PRO TV pentru parteneriatul puternic  pe care l-am dezvoltat, dar mai ales pentru faptul că au incredere în noi și în această postură mai nouă, de producători TV. “Provocare pe care” este doar primul show semnat de noi în 2021, vor mai fi și alte surprize pregătite pe această zonă, ce vor fi transmise tot pe PROTV”, declară Edy Chereji – Director Comunicare UNTOLD&NEVERSEA

Asteptam ca organizatorii sa anunte noi artisti care vor completa line-up-ul confirmat pana acum unde healinerii sunt David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, The Script, Parov Stelar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here