Randi a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Ochii ăia verzi“

Despre ochii verzi se spune că niciodată nu trebuie să-i crezi, însă iată că te pot inspira să compui o piesă. „Ochii ăia verzi“, noul single al lui Randi, este o melodie care vorbește despre iubire, iar în accepțiunea artistului, muzica şi dragostea merg mână în mână până când se contopesc.

randi-ochii-aia-verzi-videoclip

Niciun om nu este perfect și, dacă la începutul unei relații avem tendința să ridicăm persoana iubită pe un piedestal, treptat începem să descoperim defecte care ne pot îndepărta de ea. Piesa lui Randi vorbește despre pragul de maturitate în dragoste când ne recunoaștem propriile greșeli și învățăm să iertăm greșelile persoanei de lângă noi.

„Melodia asta vorbește despre oameni, despre latura umană a unei relații, despre greșeli, păcate și mândrie. Nimeni nu este perfect și poate că nici nu trebuie să fie, însă uneori aceste imperfecțiuni lasă urme în șufletele noastre, lovituri care ne îndepărtează unii de ceilalți. ‘Ochii ăia verzi’ este ca o radiografie a unei relații imperfecte dintre doi oameni care au greșit și o recunosc pentru a se putea ierta reciproc“, a spus Randi.

Piesa este compusă de Randi, iar videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here