luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIRed Lyard a lansat videoclipul piesei „When love is gone“

Red Lyard a lansat videoclipul piesei „When love is gone“

Un nou proiect vine să cucerească publicul cu o poveste motivaţională. Red Lyard lansează prima sa piesă, „When love is gone“.

Red Lyard When love is gone

Single-ul este compus de Radu Sîrbu, Geørge şi Ana Sîrbu, iar poezia vizuală este regizată de Ivan Kamensky. Videoclipul a fost filmat în două anotimpuri, în mai multe locaţii din Bucureşti, iar personajul principal este în căutarea liniştii şi a eului său, după ce pierde marea iubire.

„’When love is gone’ a venit într-un moment de inspiraţie şi este mai mult decât o simplă piesă. În spatele versurilor se ascunde o atitudine, o forţă, un mesaj puternic care mi-aş dori să ajungă la urechile şi sufletele tuturor ascultătorilor. Mă bucur că am reuşit să îmbrac acestă melodie într-un sound modern şi să o aduc la cunoştinţă publicului larg“, a spus Red Lyard.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.